Presentem la sinopsi de Guerres perdudes

Publicado: septiembre 30, 2010 de Josep Cosials en Guerres perdudes, Making off, News

Un pis vell de l’Eixample de Barcelona és comprat per una jove parella. En entra-hi, es troben amb mobles vells i d’altres andròmines, entre elles, una ràdio. “T’imagines que funciona, Pol?”. L’intent ens porta fins a la tardor del 38, on una altra jove parella ha de separar-se perquè l’home ha estat cridat al front. La jove parella del 38 s’escriurà unes cartes on s’explicaran tot el que els passa… o potser es callaran coses.

Guerres perdudes és una obra que explica que les ferides que més triguen a curar no són per allò que vam dir, sinó per allò que vam callar. Que massa sovint, considerem les coses del cor tan valuoses, que les amaguem i amaguem, i finalment ja no recordem on les vam posar el dia que més les necessitem. Guerres perdudes ens explica que parlem molt, però comuniquem massa poc.  Que tot i que els temps han canviat, i molt, hi ha coses que continuen igual.

Guerres perdudes té un repartiment de 8 personatges (5 actors i 3 actrius) en tres escenaris: la Barcelona actual, la Barcelona del 38 i el front de l’Ebre; i tres trames. El punt de partida fou unes cartes que un sergent del bàndol republicà va escriure a la seva esposa durant la tardor del 38. Aquestes cartes, commovedora relíquia familiar, han inspirat una obra sentida que pretén inspirar i emocionar.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s