Nova Col·laboradora – Daniela Poch

Publicado: junio 26, 2013 de Ian Hogarth en News

Fins fa uns mesos, DESórdenes tenia un rumb clar. Emboirat, pixelat i una mica desdibuixat. Però definit. Teníem un nord. O mes be un sud. Un rumb marcat cap a l’horitzó. Cap el sol. Però el sol surt per l’est. O era l’oest? I si ens pugem a un coet i anem mes directes?

Total, que ho teníem tots tant clar que el director ens va enviar a cagar a la via. ¿O va sortir a per tabac? Ens vam quedar orfes. Desemparats. Ociosos. I el pitjor de tot: ordenats.

I per aquí no podíem passar. Aleshores va arribar una vella coneguda. Una consolidada jove promesa. Amb una visió artística, clara i esbiaixada. De família d’actors. Amb una cultura aclaparadora perfectament combinada amb un gust per la cervesa i les patates fregides. Ah, i una mala llet quan algú no es sap el paper que fa que els genitals encongeixin a nivell mitocondrial i et pugin per la gola. I ho vam tenir clar: Havia de ser la encarregada de desordenar-nos.

Oi que et semblo tranquileta i modoseta? ja veuràs quan em mengi teus els budells! Ia! Ia! Cthulhu Fhtagn!

Oi que et semblo tranquileta i modoseta? ja veuràs quan em mengi teus els budells! Ia! Ia! Cthulhu Fhtagn!

Aquí us presentem a la Daniela Poch, que per ara s’ha destacat com a directora, actriu i clown. Ja l’hi hem arrencat la promesa de que, si ens portem malament i ens ha de donar fuetades, ho faci amb un nas de pallasso mentre recita el manifest existencialista de Sartre. Amb veu de Milikito.

Benvinguda a DESórdenes!

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s