Nova Col·laboradora – Laura Ameijide

Publicado: junio 26, 2013 de Ian Hogarth en News

Darrerament a DESórdenes hi ha mes moviment que al Carrefour un dissabte a la tarda. En el cas que ens pertoca estem contents d’haver fitxat a una autentica bestia escènica. En tots els sentits. Una actriu que el que mes l’hi agrada es, dolçament, fer el bestia. I es clar, això a DESórdenes ens encanta.

Per que us poseu en situació: Preparem un espectacle i ens quedem sense actriu a tres setmanes de l’estrena. L’horror! La histèria! Don’t pànic and keep cal… Ves a fer punyetes, imbècil!

Així que vam anar pensant, rumiant, deliberant, fumant coses que no son tabac i… per on anava? Ah, si! Truca a la Laura, coi! Però ja!

Vina aquí a que et mossegui, maco. Que se que t’agrada.

Vina aquí a que et mossegui, maco. Que se que t’agrada.

I la Laura Ameijide, una actriu jovial, responsable, energètica, i canyera com poques, ens va fer de Sr. Lobo i ens va ajudar a amagar el cadàver de l’anterior actr…  No! Calla! Va incorporar-se a l’obra!

Un prodigi. En un tres i no res s’ha après el paper, s’ha fet seu el personatge, ha quadrat coreografies verbals i corporals amb les altres actrius i ha ajudat a deixar l’obra que dona gust veure-la. Veritablement impressionant. A la foto la podeu veure a un paper anterior, a “¿Quien teme a Virginia Woolf!?”. S’atreveix amb tot.

Benvinguda a DESórdenes!

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s