Nova Col•laboradora – Pepy Casanova àlies NUVOLÓ-TÁ

Publicado: junio 27, 2013 de Ian Hogarth en News

Seguim amb noves incorporacions. Hauríeu de veure el departament de recursos humans. Esta fent hores extra i no dona abast. Per evitar que s’escapi i vagi a la platja els hem lligat a la cadira, els hem baixat la persiana de les finestres i els hi anem posant el monòleg del Rubianes “El trabajo dignifica”.

Us explico. Fa un temps ja, alguns dels membres de DESórdenes van adonar-se que cada cop feien mes el pallasso. En realitat l’havien fet sempre, però no va ser fins llavors que se’n van adonar. I es van dir: “Escolta, ja que fem el pallasso, fem-l’ ho amb propietat”. I es van apuntar a un curs de Clown.

Allà van conèixer a la NUVOLÓ-TÁ, una noia que pretenia fer la classe pujada a la seva bicicleta, cosa que d’acord amb la seva mentalitat DESórdenada l’hi semblava d’allò mes pràctic. Però el professor no l’hi va deixar. Com que sense rodes es sentia lenta i poc àgil, va decidir fer la classe amb patins, però el professor va protestar. Aleshores la NUVOLÓ-TÁ el va amenaçar amb una patada de Kung Fu. Si, Kung Fu amb patins. Les patades giratòries de la NUVOLÓ-TÁ son llegendàries. Poc efectives i acostumen a acabar amb el cul a terra, val, però no deixen de ser llegendàries.

NUVOLÓ-TÁ disfressada de Pepy Casanova. Quan cau la nit es maquilla per amagar el seu nas de pallasso.

NUVOLÓ-TÁ disfressada de Pepi Casanova. Quan cau la nit es maquilla per amagar el seu nas de pallasso.

I el professor de Clown va sortir corrents deixant anar improperis en mim. Vaja, que els hi va fer botifarra.

Com que sense professor els nostres DESórdenats i la NUVOLÓ-TÁ s’avorrien,  van decidir crear un espectacle. I, deixant clar des de el primer segon que tenia el DESórdre a la sang, van decidir que allò no es podia quedar allà. Així que se la van endur posada.

Benvinguda a DESórdenes!

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s