DESórdenant al Thalia

Publicado: julio 1, 2013 de Ian Hogarth en criatures, Desordenant..., espectradores, News

Atacs de tos, shocks epilèptics causats per llums que es van tornar bojes, cerveses asseguts perillosament a reixes de ventilació… La de Divendres va ser una representació com cal. Es a dir, feliçment DESórdenada.

Els clowns de la companyia van impressionar amb Espectradores, una obra poc convencional i tècnicament complexa que va sortir rodona. Tant que un dels seus números, relacionats amb la tos, va tenir lloc realment mes tard entre el públic. A DESórdenes som així: et contagiem els sentiments i les emocions. Espereu a veure si algun dia fem la nàusea de Camus! En aquest cas, res d’això. Mes aviat van haver esclats de riure.

Espectradores Thalia

Espectradores gaudint de la funció.

Després va venir Criatures, una obra amb d’altres complicacions, en aquest cas de coordinació total entre les actrius. I podem dir que se’n van sortir d’allò mes be. Ho van clavar mantenint-se fermes, mentre un focus decidia que, escolta, ja que era cap de setmana, va intentar convertir el teatre en una discoteca. Un petit incident que no va aconseguir desconcentrar les nostres noies. Resumint, una obra divertida amb un molt bon guió: d’aquells que et fan riure mentre penses: “Ai mareta!”

Les noies de Criatures posant fina la maternitat

Les noies de Criatures posant fina la maternitat

Per celebrar-ho com cal van caure les escaients cerveses, i aquí el DESordre el vam causar nosaltres seient mes d’una dotzena de persones al voltant de una taula petita, a una cantonada al mig del carrer, entre pilones de pàrquing i reixes de ventilació. Però això ja es un altre historia…

Podeu veure aquestes fotos i d’altres actuacions del festival aquí.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s