L’any de les noces DESórdenades

Publicado: enero 20, 2015 de companyiadesordenes en Making off, News, Pròxima parada: Nedú
Etiquetas:, , ,

Com us havíem anunciat, aquest 2014 no ens hem quedat pas parats. Però aleshores, a que hem dedicat les nostres energies? Aquí els mes propers al grup ja endevinareu de que parlem…

Eus ací que dos membres de la companyia, el Ramon i la Iolanda, van decidir casar-se. Però es clar… la coneguda “parelleta de Gracia” son uns DESórdenats de mena. No podien pas fer-ho convencionalment!

2014-09-10 21.25.30

Parelletus Graciencus. Acostuma a habitar els escenaris i van vestits de groc. Amb un parell de parells.

Per començar van decidir fer-ho al damunt d’un escenari. I per rematar van decidir casar-se a una obra de teatre. Pero ara apareixia el problema de sempre… Quina obra seria apropiada?

Van anunciar-se a la radio. Van posar anuncis arreu de internet. Van buscar sota els coixins. I, des de l’Iran va aparèixer la Sima Simín amb un “Pròxima parada: Nedú” sota el braç. Un guió d’humor absurd i romantic que acabava amb el Ramón demanant la ma a la Iolanda. Perfecte!

2014-09-10 21.27.31

Pobreta… no sap el que l’hi espera!

El primer pas estava fet. Però tan sols el primer pas! Ara començava la guerra de sempre: Repartir papers, trobar lloc d’assaig, memoritzar, assajar… i on estrenar? Vull dir… on casar-se? I, per que no dir-ho, emborratxar-se?

Poc a poc i després de que Murphy amb les seves lleis es fes el pesat – creieu-me, va passar tot el que podia passar i mes! – DESórdenes, aquest cop pilotat per la parelleta, va anar superant tots els entrebancs.

Vam incloure la col·laboració de companys de Pokhara Teatral, alguns dels quals ja havien col·laborat amb la companyia i d’altres ja eren coneguts. El Toni, la Laura, el Pedro i l’Africa es van apuntar al projecte. El Lluis en un principi també, però sabent-l’hi greu va haver de deixar-lo (la mar el cridava) i l’Ian va començar el projecte, va rodar el mon i va tornar al Born. Qui diu que la vida es avorrida?

2014-09-10 21.16.50

Que algu vagi a l’aeroport, que ens cal un actor!

El Ramón va exercir de McGiver i va construir una parada de bus ell solet. Despres no en va tenir prou i va començar a muntar tot un poble en runes. La “furgui” del Ramón, el nostre magatzem ambulant, ha passat un anyet estressat.

Vam començar l’obra amb un director. Vam despatxar el director. Vam seguir a pel… però el DESórdre te un límit i la Sima, encuriosida – i atemorida – per saber que cony fotiem amb la seva obra va venir a veure’ns i va acabar fent-nos de directora. I es que el nostre nom dona tanta confiança…!

Ens calia un músic! Aleshores, sense pensar- s’ho va venir el Jorge, luthier i guitarrista, amb la seva guitarra – ignorem si se la va fabricar ell mateix o no – i, com tan sols ell sap, va acabar de donar tota la atmosfera i bon rotllo que necessitava la nostre historia.

"Bueno, tocará tocar algo alegre. Joder, lo que se hace por los amigos..."

“Bueno. Habrá que tocar algo alegre. Joder, lo que se hace por los amigos…”

Aquí podeu escoltar la seva fantàstica versió de Take this Waltz de Leonard Cohen. Porta bones memories!

Vam assajar a centres cívics. Vam assajar a teatres d’escola. Vam assajar als Parcs i Jardins de Barcelona, a Pokhara, a cases particulars i poc ens va faltar que a la feina. Vam tenir espectadors improvisats, animalons que volien participar amb nosaltres. De ben poc que no incorporem un gos a la funció – el porc senglar de La Casa Groga ens va dir que tenia la agenda plena.

I vam estrenar amb tots els convidats de públic al Casino de la Aliança del Poblenou el deu de Septembre. Si, un dia abans de la V! Alguns la van fer amb ressaca.

Que demà toca aixecar-se quan??

“Que demà toca aixecar-se quan??”

La representació va ser un èxit. Despres, va pujar el Josep i la Mireia a oficiar el casament. Poca gent sabia que tenien preparat i va ser… mes teatre! Despres d’una peça curta, per a fi va arribar el esperat moment i, havent escoltat unes paraules d’amics i dels seus fills, van casar-los dalt de l’escenari. Com cal a aquesta gran parella d’actors.

“S’ha acabat el bròquil! Ramón, vols a la Iolanda per esposa? Iolanda, vols al Ramón de maridet?”

“S’ha acabat el bròquil! Ramón, vols a la Iolanda per esposa? Iolanda, vols al Ramón de maridet? Va, que tenim gana!”

Tot seguit van desaparèixer les cadires i arribar un munt de teca i alcohol. I després…

El pase de diapositivas requiere JavaScript.

El que succeeix a DESórdenes, desordenat queda.

Fins aquí us hem informat de l’últim any. Però això no es tot el que us volem anunciar. Ara toca parlar del present i del futur! Per començar, dir que probablement tornem a representar “Pròxima parada, Nedú”. Encara hem de triar la data, però el lloc ja el tenim clar. Per que… ah, no us ho havia dit? DESórdenes ja te llar.

Però això es un altre historia…

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s