LA cOmPaNYia

DESÓRDENES és una companyia de teatre fundada al 2009 per actors sortits del centre d’interpretació Pokhara Teatral: Javier Fernández, Mireia Tejedor, Iolanda Martí, Ramón Marcet, Saruk Salvatore, Ian Hogarth, Josep Cosials i Jorge Rodríguez.
L’objectiu de la companyia és crear espectacles que remoguin la realitat des de totes les veritats, per a provocar en l’espectador uns instants de DESÓRDENES, un ordre dins del caos, un caos dins l’ordre.
Hem iniciat aquest viatge amb la il·lusió de crear espectacles originals i amb un segell propi, tantpel que fa al contingut de les nostres creacions com en la forma d’expressar-nos.
La nostra intenció és viure els convencionalismes amb amor i desamor. Volem formar part d’ells per estimar-los tal com són, o per estripar-los amb noves perspectives. D’aquí neix el nom de desÓRDENES: confiem en la nostra capacitat per presentar històries que formen part de tots, amb el complement de la nostra pròpia observació del món. Ara és nostra, d’ara endavant de tots.
Ens agrada el teatre que obre portes a noves realitats, amb arguments sòlids, que ens fan pensar, que ens sorprenen, que no ens deixa indiferents, amb humor intel·ligent, amb personatges autèntics, profunds, imperfectes, ambigus… humans.
Volem que desÓRDENES sigui també un projecte per a la creació escènica contemporània. Ens mantenim oberts a tots els llenguatges artístics que puguin alimentar la nostra ment desORDENADA, a totes les formes d’interpretació i a tots els gèneres teatrals.
Anuncios