proJeCTes

A Puerta Cerrada

¿Cómo una apasionada amante, un héroe pacifista y una sacrificada hermana acaban pasando la eternidad en el infierno?
Desórdenes os invita a descubrirlo en su nuevo montaje A Puerta Cerrada, una obra impregnada de un corrosivo humor negro sobre la tragedia de la existencia humana, donde nuestros personajes se harán estas preguntas… y muchas más.

Estelle, Garcin e Ines

 

 

 

 

 

Grupal

Propera Parada: Nedú

En una parada d’autobús al mig del no res es troben el Ramon i la Iolanda. Mentre esperen el bus coincideixen amb una sèrie de personatges que viuen en una realitat alternativa i personal on la excentricitat es la norma. El Ramon i la Iolanda interactuaran amb ells en una Dimensió Desconeguda on únicament l’arribada a Nedú, Nedú, la mítica ciutat dels actors, podrà desentrellar el misteri.

 

Guerres Perdudes

Un pis vell de l’eixample de Barcelona és comprat per una jove parella. En entra-hi, es troben amb mobles vells i d’altres andròmines, entre elles, una ràdio. “T’imagines que funciona, Pol?”. L’intent ens porta fins a la tardor del 38, on una altra jove parella ha de separar-se perquè l’home ha estat cridat al front. La jove parella del 38 s’escriurà unes cartes on s’explicaran tot el que els passa… o potser es callaran coses.

Planes Divinos

El Totpoderós Creador té un pla.
O millor dit, un Pla, amb majúscula, per salvar la humanitat i redimir-la de la voràgine de pecat en la qual està sumida. Però potser aquest Pla no agradi a alguns dels afectats, sobretot si, per al triomf d’aquest Pla, és necessari… un traïdor.

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s